trots op mijn eigen budgetinrichting!

Al in mijn vroege jeugd leerde ik van mijn ouders van designspullen te houden. Ze hadden in hun huis mooie meubels staan van o.a. Martin Visser. Mijn vader was ook een fervent verzamelaar dus de “skills” om mooie spullen te ontdekken heb ik niet van een vreemd, zeg maar.

Toen ik ging samenwonen en we een mooi oud huis kochten was ik dan ook steeds weer op zoek naar nieuwe tweedehands designitems die mijn huis konden verfraaien. En doordat er zoveel moois te vinden is, is door mijn hobby mijn werk ontstaan.

Als klanten vandaag de dag bij mij op bezoek komen om spullen te komen bekijken komen ze meestal ook even in mijn woonkamer. Omdat het bijna altijd designliefhebbers zijn, kijken ze vaak hun ogen uit omdat het vol staat met zelf gevonden designmeubels en spulletjes. Vinden we zelf gewoon mooi en het is ook nog eens een leuk visitekaartje! Helaas is niets te koop van uit onze woonkamer…..

Afgelopen maart zag mijn vrouw op de site https://www.thedevilwearswibra.nl een oproep voor mensen die een mooie budgetinrichting hadden en die daarmee naar buiten wilden treden. Dat sprak ons wel aan!

Mijn vrouw had contact met Lonneke, de eigenaar en ze vroeg gelijk door over onze budgetinrichting en hoe het zo gekomen is maar ook over mijn bedrijf.

Vanavond is het artikel gepubliceerd dat zij erover heeft geschreven en ik ben heel trots op het mooie werk dat Lonneke heeft geleverd. Lonneke : superbedankt voor het prachtige resultaat!

Wil je ook een inkijkje: hierbij de link naar de website en het artikel:

de link naar het artikel over onze inrichting

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s