zoekopdracht

Soms weet je heel goed wat je wilt hebben maar kun je het gewoonweg niet vinden.

Bijvoorbeeld van die stoelen die je oma vroeger had of van die hele speciale gebogen luie stoelen, je weet in je hoofd precies hoe ze er uit zien maar  meer ook niet.

Je weet eigenlijk niet wie ze heeft ontworpen en nieuw kopen is te duur, als ze nog nieuw te verkrijgen zijn. Op internet zul je ze vast en zeker een keer tegenkomen, hoop je,  maar vaak wil je ze gewoon snel hebben, zonder al te veel moeite. Hoe dat dan te doen?

Dat kun je doen door bij mij een zoekopdracht te plaatsen.

Je omschrijft waar je naar op zoek bent, ik denk met je mee, laat je wat voorbeelden zien totdat we je zoekvraag hebben beschreven. En dan begint mijn zoektocht.

Ik heb inmiddels een breed netwerk opgebouwd en heb een grote kennis van designartikelen, materialen, ontwerpers en de namen van de spullen . Ook weet ik wat een schappelijke prijs is voor hetgeen jij zoekt zodat je niet teveel betaalt.

Vind ik niets dan betaal jij niets.Vind ik het wel dan betaal je een van tevoren door ons samen bepaald bedrag.

Voorbeeld van een geslaagde zoekopdracht: 

Een klant zocht al jaren naar 4 rood beklede buisframe stoelen.
Ze wist heel goed wat ze wilde maar het ontbrak haar simpelweg aan tijd en zoekervaring.  Zij had geen tijd om steeds het internet af te zoeken naar die stoelen en ook niet om heel het land door te rijden om stoelen te gaan bekijken. Ze had haar werk en hobby’s. Bij toeval troffen wij elkaar en ze gaf me een zoekopdracht.
Soms lukt het mij ook niet, het zijn toch vaak collectors items en wil niemand die mooie spullen kwijt. Vind ik niets dan betaal je ook niets. Dat spreken we uiteraard van te voren heel duidelijk af.P1100533