Wie jarig is trakteert

taart-voor-pims-finedesign
JARIG! 

Wie jarig is trakteert………..

Vandaag precies een jaar geleden schreef ik mijn bedrijfje pims finedesign in bij de Kamer van Koophandel.

Ik vond het spannend maar voorzover je dat na 1 jaar kunt zeggen: het gaat goed.
ik ben nog steeds lekker aan het werk voor mijn eigen bedrijf en steeds meer mensen weten mij te vinden. Ook krijg ik steeds meer kennis over designmeubelen en waar deze te vinden zijn. En daar ben ik best trots op!

Dit was mij natuurlijk nooit gelukt zonder jullie, mijn klanten en trouwe Facebookvolgers. Dus hebben we samen iets te vieren en dat gaan we doen ook.

Daarom staat er voor iedere klant deze week een heerlijke”pims finedesign” cupcake klaar. Wil je langskomen om mijn steeds wisselende voorraad te bekijken, bel even! De koffie staat uiteraard ook klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s